Op vrijdag 20 april a.s. is er in café ’t Slik aan de Steenbergsestraat  in Bergen op Zoom een feest-avond plaats die georganiseerd wordt door B.C. Agge Mar Leut Et.

Iedereen die deze bouwclub kent weet dat er iets speciaals te gebeuren staat. Daar zorgen ze altijd wel voor. Zo hadden ze afgelopen Vastenavend een bijzonder aparte creatie waar alle figuren als het ware in het brons waren gegoten. Het leverde hen zomaar drie prijzen op, waarbij Prinsenprijs van de prins zelf komt; wat hij de mooiste /beste creatie vond. En wat dacht je van de Gouwe Bouwers trofee, deze is door afgevaardigden van alle clubs samen gekozen. En nu dus een gigantisch creatief feest in ‘t Slik. Iedereen is van harte welkom vanaf 21.30 uur tot 01.30 uur . De dress code is BE FAMOUS. Dit jaar is het thema van de avond “Wall of Fame”.Ze dagen iedereen dan ook uit om zo origineel mogelijk aangekleed als bekende zanger of zangeres naar deze avond te komen .Ze proberen daar mee de hoogste omzet te scoren van alle deelnemende verenigingen aan de barwedstrijd. Voor de winnaar van de barwedstrijd is er een leuk geld bedrag  te verdienen dat de club goed kunnen gebruiken voor het bouwen van een creatie voor de Vastenavondoptocht in 2013. Kom daarom met je vrienden en vriendinnen naar deze avond om er een gezellig en sfeervol feest van te maken. Voor diegene in de origineelste outfit is er de originaliteitprijs te winnen. Bovendien is er een verloting waar de één meter bier  mee gewonnen kan worden. Contact persoon voor de organisatie van deze avond is: Niels Proost, Oberonstraat 9, 4624 VM Bergen op Zoom,telefoon:0164-653767,mobiel 06-41766558, E-mail:Hawkeye 1 @live.nl

Hier onder nog even genieten van de creaties van Vastenavend Optocht 2012,  juist ja, de creaties die zo dik in de prijzen vielen!