Op donderdag 10 oktober keert de Startersdag Breda terug in het Rat Verlegh Stadion.

Dit evenement is bedoeld om jou als ondernemer verder te helpen en te inspireren en vindt plaats van 18:45 tot 22:00 uur. Het biedt startende ondernemers uit de regio een schat aan kennis en praktische tips. En dat geheel gratis.

Waarom de Startersdag Breda?

Veel nieuwe ondernemers stoppen binnen korte tijd door gebrek aan voorbereiding. Dat willen wij voorkomen! De Startersdag Breda biedt startende ondernemers de kans om met behulp van ervaren experts goed voorbereid van start te gaan. Het evenement is gericht op onderwerpen die cruciaal zijn voor succes, zoals financiën, marketing, het aantrekken en behouden van klanten en het beheersen van ondernemersrisico’s.

Dit is dé kans om te netwerken met mede-ondernemers en ervaringen uit te wisselen.

Wat kun je verwachten?

De Startersdag Breda wordt georganiseerd door Business Coach Breda en Interpolis, in samenwerking met Startersdagen.com. Tijdens de avond kunnen deelnemers waardevolle inzichten opdoen bij een informatiemarkt en diverse workshops, aangeboden door landelijke en regionale partners partners zoals Qredits, UWV, Koch Advocaten en StartToGrow. Deze kennispartners delen hun expertise via informatieve stands, powerpitches en interactieve sessies.

Aanmelden

Aanmelden voor de Startersdag Breda kan kosteloos via:

https://businessevenementen.com/evenementen/startersdag-west-brabant/