Beste Jazzliefhebber,

Bruynzeel Keukens JazzBoZ 2024: wat was het weer een enorm feest! Achter de schermen zijn wij weer begonnen met de voorbereidingen voor de volgende editie van ons fantastische Jazzfestival van 12 t/m 15 juni. Helaas duurt het nog even voor wij jullie op ons festival mogen verwelkomen. Gelukkig hebben we de komende maanden wat toffe jazz evenementen op de planning staan, zodat je ons niet te erg hoeft te missen! 

Popronde

De Popronde is het landelijk reizend gratis muziek festival van Nederland. Het festival vind plaats in 42 steden door het hele land. In samenwerking met Jazzboz komt het festival dit jaar ook naar Bergen op Zoom! Op deze eerste editie komen niemand minder dan MEERKAT en Sirocco optreden. Zien wij jou daar? Houd onze socials in de gaten voor verdere info over de tijd en locatie. 

Michael Varekamp in Den Enghel

Op zondag 6 oktober treedt Michael Varekamp met zijn band The Louis Armstrong Celebration op in Den Enghel. Een band die de muziek van Louis doorleefd benadert. Michael in zijn beste doen met zijn beste begeleidingsband in zijn eigen Bergen op Zoom. What a wonderfull world. Bestel jou tickets via theaterdenenghel.nl.

Stem op ons via de Rabo Clubsupport!

De stemperiode voor de Rabo ClubSupport is weer van start! De Rabo ClubSupport helpt lokale clubs met een financieel steuntje in de rug. Elke stem is er eentje, dus de jouwe is hard nodig zodat we Bruynzeel Keukens JazzBoZ naar een hoger niveau kunnen tillen in 2025! 

Hoe werkt het?

• Stemmen kan eenvoudig via deze link of via de RABObank App.

• Log in

• Klik rechts onderin op ‘service’

• Klik bij ‘Snel naar’ op ‘ClubSupport’ stemmen

• Zoek via de filter optie naar ‘Bruynzeel Keukens JazzBoZ’

• Stem op ons! 

Wij willen je alvast enorm bedanken voor je steun!