Belooft een avontuurlijk theaterseizoen 

 

De Maagd start kaartverkoop van avontuurlijk theaterseizoen 24/25 op 22 mei

Op woensdag 22 mei 2024 om 10.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in Theater De Maagd. Het culturele landschap van Bergen op Zoom wordt weer verrijkt met een bruisend theaterseizoen, boordevol avontuurlijke voorstellingen en grote namen.

Exclusief in Bergen op Zoom: Avontuurlijke voorstellingen

In 2022 werd de ‘Op Avontuur Serie’ geïntroduceerd, die in 2023 een vervolg kreeg. Deze serie biedt bijzondere voorstellingen die bijna allemaal exclusief te zien zijn in Bergen op Zoom voor de regio West-Brabant, Zeeland en de Vlaamse grensstreek. Komend seizoen kan men genieten van maar liefst 16 avontuurlijke voorstellingen.

De variëteit aan avontuur is groot, van moderne dans van het Scapino Ballet Rotterdam tot toneel met een moderne interpretatie van Romeo en Julia, van het Vlaamse cult theatergezelschap Abattoir Fermée tot een klassiek nieuwjaarsconcert met maar liefst 4 vleugels, en zelfs de première van een voorstelling over Bergen op Zoom door Bergenaar Ferhat Kaplan.

Nog meer om van te genieten

Naast de avontuurlijke serie zijn er meer dan 100 andere voorstellingen, waaronder 5 comedy clubs en 5 cabaretvoorstellingen in Gebouw T, 5 peutervoorstellingen en 1 wijncabaretvoorstelling in de Arenafoyer. Een kleine greep: van een theaterconcert van Anneke van Giersbergen, de come-back van Jan-Jaap van der Wal, de familievoorstelling De Gorgels (naar het boek van Jochem Myjer), een eindexamentraining Wiskunde door Menno Lagerwey tot een musical over het leven van Josephine Baker.

Uiteraard zijn ook de lokale Bergse verenigingen, na hun zeer succesvolle voorstellingen en uitvoeringen, weer van de partij.

Alle details over de voorstellingen zijn te vinden in onze uitgebreide brochure of op onze website: www.demaagd.nl

Koop kaarten en ontmoet de medewerkers van Theater de Maagd op 22 mei

Op woensdag 22 mei om 10.00 uur start de kaartverkoop online en in de foyer van Theater De Maagd. Daar kunnen de gasten ook in gesprek met verschillende medewerkers van het theater, zoals de programmeur en de marketeers onder het genot van koffie en gebak.