Leuke voorstelling de komende dagen

De Geest van het Feest / Bergs Leut Tejater

 

Woensdagavond de generale repetitie van het Bergs Leut Tejater in schouwburg de Maagd. Nog even de puntjes op de (i) zetten voor de echte voorstellingen beginnen. Vanaf 1 t/m 4 februari is er nog de mogelijkheid om kaarten te bestellen via: https://www.berregs-leut-tejater.nl/  of: https://www.demaagd.nl

Het belooft een hele leuke voorstelling te zijn zoals wij als pers al hebben kunnen meemaken. Ze zeggen wel eens dat de Bergse leut en vastenavend vieren je met een paplepel ingegoten wordt. Dat is ook zo en kan je die geest niet komen stelen. Zang dans en humor beleef je een half uur lang en zal het je als toeschouwer ook uitnodigen om mee te zingen bij de bekende liedjes. 

Kraaien die waken en hun rondjes vliegen door Bergen op Zoom. De leut die je geleerd wordt door een toverkol, of het Bergs dialect daar men nogal wat prachtige woorden kan leren. Ach ik zal niet te vertellen………………….ga kijken en ondervindt het verhaal. Het is ook het laatste jaar van het bestuur met dit Bergs Leut Tejater. Al hoopt men een doorgang in wat voor vorm dan ook.

Zie voor een kleine impressie foto’s……………….zaterdag komen er nog meer online.

 

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers