Cue2Walk en onthult nieuwe naam Heerle 

Parkinson Café presenteert Cue2Walk en onthult nieuwe naam Heerle

 

Op donderdag 1 februari nodigen we iedereen van harte uit om kennis te maken met een handig hulpmiddel bij het lopen: de Cue2Walk. Voor zij die kampen met bewegingsproblemen door de ziekte van Parkinson, met name loopverstoringen of bevriezing van beweging, biedt de Cue2Walk een zelfstandige oplossing.

De Cue2Walk, een draagbaar apparaat, biedt ondersteuning door middel van een ritmisch signaal (geluid en/of trilling), ook wel bekend als een cue. Tijdens deze bijeenkomst delen we uitgebreide informatie over de werking en functionaliteit van de Cue2Walk, inclusief een live demonstratie. Na de presentatie en demonstratie is er ruimte voor het stellen van vragen.

Nieuwe website en naamswijziging

Het Parkinson Café is vanaf nu gehuisvest op de website van de Parkinson Vereniging. Dit betekent dat de huidige website vanaf maandag 22 maart 2024 vervalt.

Alle gedetailleerde informatie over onze bijeenkomsten is te vinden via: www.parkinson-vereniging.nl/parkinson-cafe-heerle

Deze vernieuwde website biedt eenvoudig toegang tot alles wat ons café te bieden heeft! Als onderdeel van onze betrokkenheid bij de visie van de Parkinson Vereniging verandert de naam van Parkinson Café West-Brabant naar Parkinson Café Heerle. 

Het Parkinson Café Heerle kijkt uit naar een inspirerende bijeenkomst waarbij de Cue2Walk wordt gedemonstreerd en nodigt geïnteresseerden van harte uit om deel te nemen.

Waar en wanneer?

Het Parkinson Café Heerle vindt elke eerste donderdag van de maand plaats in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich in de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur tot 16.00 uur. In de omgeving kunt u gratis parkeren.