Met een sinterklaaswandeling voor de hele familie

 

Open Kerk in de St. Martinuskerk, met een sinterklaaswandeling voor de hele familie.

Zaterdag 2 december is er weer Open Kerk in de  St.Martinuskerk  te Halsteren. Tevens zal er ook een dorpswandeling gemaakt kunnen worden. De kerk is open van 11.00 tot 15.00 uur. De wandeling start om 13.00  bij de kerk en eindigt om ongeveer 14.00 uur  ook weer bij de kerk. Een gids van de Heemkundekring zal de wandeling begeleiden. 

Vanaf 11.00 uur  is dus de kerk al te bezoeken. Iedereen kan binnenlopen voor een praatje, een luisterend oor, een goed gesprek en natuurlijk koffie enz. met een sint lekkernij.

Deze zaterdag zullen naast de handwerkstand en de boekenverkoop een groot aantal kerststallen te bewonderen zijn. Velen hebben toegezegd  hun kerststal(len)  ter beschikking te stellen voor deze expositie. Heel veel verschillende exemplaren zullen te bewonderen zijn, allemaal uit prive collecties.

De handwerkgroep heeft kerstspullen te koop en de opbrengst van de boeken gaat naar Moldavie.

De wandeling gaat door een stukje van het oudste gedeelte van Halsteren, de gids vertelt onderweg over de geschiedenis van dit stukje Halsteren. Vanuit het carillon in de toren van de St.Martinuskerk zullen er sinterklaasliedjes te horen zijn

Na de wandeling is er naast koffie enz. ook warme chocomelk.

Dus zaterdag 2 december 2023 OPEN KERK in de St.Martinus. Van 11.00 uur tot 15.00uur, en de SINTERKLAAS WANDELING van 13.00 uur tot 14.00 uur, onder begeleiding van een gids en met de klanken van het carillon.

Toegang  gratis.