Een Heemkundequiz en een Postzegel ruilbeurs

 

1. Heemkundequiz.

Woensdag 22 november, een belangrijke dag voor Nederland. We mogen weer naar de stembus om een nieuwe regering te kiezen.

Als u deze dag gestemd hebt ,kunt u in de avond uw kennis over Halsteren en Lepelstraat testen bij de Heemkundekring.

Na de ledenvergadering, wordt weer de jaarlijkse quiz gespeeld. Er worden vragen gesteld over Halsteren en Lepelstraat vroeger en nu. De geschiedenis van onze mooie dorpen komt in een 30 tal vragen aan ons voorbij.

Niet alleen leden zijn welkom, maar ook overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Ongeveer 20.45 zullen we met de quiz starten. Velen die al eerder meededen weten dat er het meest gehoopt wordt op de poedelprijs, na de hoofdprijs natuurlijk.

Er zijn dus leuke prijzen te winnen met deze gezellige heemkundequiz. Komt u dus gerust op 22 november om 20.30 naar het heemhuis, Hof van Ram aan de Beeklaan 29a te Halsteren. De toegang is gratis.

Iedereen is welkom en allemaal veel succes.

 

2. Postzegelruilbeurs.

Zaterdag 25 november wordt weer de postzegelruilbeurs georganiseerd door Heemkundekring Halchterth en postzegelvereniging  Onderling Contact in de Hof van Ram.

Dit is de laatste ruilbeurs van 2023, in december is er geen beurs.

Dus filatelisten opgelet nog een kans dit jaar nieuwe zegels  te zoeken voor uw verzameling.

De donkere dagen zijn aangebroken, tijd om de verzameling weer eens op te pakken en kijken wat er ontbreekt. 25 november van 12.00 tot 15.00 uur kunt u weer terecht op deze gezellige beurs, met natuurlijk de leuke verloting.

Snel dus op die zaterdag naar Beeklaan 29 a te Halsteren voor de ruilbeurs in de Hof van Ram.

TOEGANG GRATIS.