Voor de Kerk in Actie huis-aan-huiscollecte Oekraïne

Collectanten gezocht voor de Kerk in Actie huis-aan-huiscollecte Oekraïne.

Van 20 tot en met 25 november 2023 is de landelijke collecteweek van Kerk in Actie. De opbrengst is bestemd voor kinderen in Oekraïne. De oorlog in Oekraïne duurt nu al bijna anderhalf jaar. De veerkracht van de mensen in dit land is bewonderenswaardig. Vallen, opstaan en weer doorgaan: ondanks de oorlog maken ze er elke dag weer wat van. Voor zichzelf, maar vooral voor hun kinderen, de toekomst van het land.

Voor deze kinderen bestemt Kerk in Actie dit jaar de opbrengst van de huis-aan-huis collecte. Uiteraard wil Kerk in Actie voor dit doel zoveel mogelijk ophalen. Met dit geld sponsort Kerk-in-Actie voedselprojecten, gebouwen zodat kinderen naar school kunnen blijven gaan, opvangplekken waar ze kunnen opwarmen en spelen, psychosociale hulp om trauma’s te beperken.

Bouw je mee aan een hoopvolle toekomst voor Oekraïne?

Word collectant: Help mee om de huis-aan-huiscollecte tot een succes te maken. Neem dan in de collecteweek een paar straatjes in je eigen buurt voor je rekening.  Namens de kinderen in Oekraïne bij voorbaat dank voor je inzet!

Meer weten of je aanmelden als collectant? Neem contact op met de collectecoördinator Jan KleinJan, diaken bij de protestantse gemeente te Halsteren en Nieuw-Vossemeer,  email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon: 06 22357711 (s.v.p. bellen tussen 19.00 en 20.00 uur)