Wie op zoek is naar de nieuwe voorstelling van Jeugdtheater Rotonde, komt bedrogen uit.

De enthousiaste spelers staan op 7, 8 en 9 juli weliswaar op de planken van theater Den Enghel, maar dan als de denkbeeldige toneelgroep Het Kruispunt. Onder leiding van de eveneens fictieve, maar zeer gedreven regisseur Pieter Kruidnagel brengen zij het moordmysterie ‘De Gelogen Waarheid’. Een show in een show, waar de nodige dingen mislukken. 

De cast (en crew) neemt het publiek mee naar een vakantiehuisje in de mysterieuze Zwarte Bergen, waar bij aankomst al gauw blijkt dat niets is wat het lijkt. Toch is het niet het verhaal dat de aandacht van de kijker weet vast te houden, maar de stuntelige uitvoering ervan. Tekst vergeten of te vroeg gezegd, het decor dat uitvalsverschijnselen heeft en onderdrukte emoties bij de castleden creëren een georganiseerde chaos waar nep en echt amper van elkaar te onderscheiden zijn. 

De opeenstapeling aan mislukkingen en talloze pogingen van een wanhopige regisseur om zijn voorstelling te redden, zullen de kijker een avond of middag met schaterend vermaak bezorgen. 

Streekfoodtheater doorspekt met gerechten

Voor wie niet alleen van een goede lach maar ook van een lekkere hap houdt, is de streetfoodvoorstelling op de premièreavond op 7 juli het ideale avondje uit. Niemand minder dan Uitstreekend zal gedurende de voorstelling de gasten van een viergangendiner voorzien. Een unieke beleving voor zowel liefhebbers van een goede maaltijd als beginnend theaterkijkers. En zoals regisseur Kruidnagel kan beamen: “De voorstelling zoals hij bedoeld is.” 

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat hard, dus wees er snel bij! Meer informatie over ‘De Gelogen Waarheid’ en tickets vind je op www.pieterkruidnagel.nl . Tip: Met een borrel en de voorstelling is het prima afsluiten op de zondag om 18:30.

Waar: Theater Den Enghel (Grote Markt 19, Bergen op Zoom)

Wanneer: 7 juli (18:30, Streetfoodtheater)

8 juli (19:30, UITVERKOCHT) 

9 juli (14:00, LET OP: BIJNA UITVERKOCHT)

9 juli (18:30)