G’ad ’t netuurlijk al ’n bietje kenne raaje. Verleeje week emme oe ’n ééle duideleke, mar ok vage foto late zien van de Nar en Steketee. Nouw, me kenne oe vertelle da t’r ’n spiksplinternuuwe Vastenavendfillem is gemakt.

Vollegende week, in week 4, zal t’r op de basesschole mette kinders aandacht worre besteed aan de fillem en de kommende Vastenavend. Op onze sosjaale mediejakenale zulle me oe binnekort wa meer late zien van de fillem.

Om ’t éémaal arstikke echt te make, net zoas in Olliewoed, is t’r ’n gròòtse fillem-prumjèère. Op woensdag 1 febrewarie zal de fillem ‘De nacht van de Nar en Steketee’ in prumjèère gaan in tejater De Maagd. Op diejen dag zijn d’r 2 fillem-prumjèères: de eerste om 15:11 uur en de tweede om 19:11 uur. En bij de prumjèère kende gij bij zijn! De fillem duurt ongeveer 55 minute en dèèrnaar is t’r ’n leuteg Vastenavendbal in de fwajee van De Maagd. Ge ken dan de òòfdrolspeulers ontmoete en zellefs mee op de foto of ’n andtekening aan vrage.

Vor de fillem-prumjèère worre kaartjes verkocht en wel op vrijdagavend 27 jannewarie vanaf 19:00 uur via www.stichtingvastenavend.nl . ’n Kaartje kost € 6,- en voor iederèèn is t’r nog ’n leuteg aandenke aan oew bezoek. Voor beide prumjèères zijn mar ’n beperrekt aantal kaarte beschikbaar, dus zurreg dagge d’r betijds bij zijt!

Nederlands

Nieuwe Vastenavendfilm: ‘De nacht van de Nar en Steketee

Je had het al een beetje kunnen raden. Vorige week hebben we een duidelijk, maar ook vage foto laten zien van de Nar en Steketee. We kunnen je vertellen dat er een spiksplinternieuwe Vastenavendfilm is gemaakt. Volgende week, in week 4, zal er op de basisscholen aandacht worden besteed aan de film en de komende Vastenavend. Via onze social mediakanalen laten we je binnenkort nog wat meer zien van de film.

Om het helemaal echt te maken, net zoals in Hollywood, is er ook een echte première van de film. Op woensdag 1 februari zal de film ‘De nacht van de Nar en Steketee’ officieel in première gaan in theater De Maagd. Op die dag zijn er 2 premières: de eerste om 15:11 uur en de tweede om 19:11 uur. En bij die première kan jij bij zijn! De film duurt ongeveer 55 minuten en daarna is er een leutig Vastenavendbal in de foyer van De Maagd. Je kan dan de hoofdrolspelers ontmoeten en er zelfs mee op de foto of een handtekening aan vragen. Voor de filmpremière worden kaartjes verkocht en wel op vrijdagavond 27 januari vanaf 19:00 uur via www.stichtingvastenavend.nl . Een kaartje kost € 6,- en voor iedereen is er een leuk aandenken aan je bezoek.

Voor beide premières zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent.