Beste Jazz liefhebber,

Hoewel het pas december is en JazzBoZ nog ver weg lijkt, zijn we achter de schermen al druk bezig om weer een mooi weekend voor je in elkaar te zetten! Diverse artiesten zijn benaderd of zelfs al geboekt, sponsoren laten gelukkig weer van zich horen en ook over de podia en andere elementen van het festival is al nagedacht. Graag geven we je in deze nieuwsbrief een korte update van wat er zoal loopt bij JazzBoZ!

Geslaagde sponsorborrel

Zonder sponsoren heeft het jazzfestival van Bergen op Zoom geen bestaansrecht. Daarom zijn we ongelooflijk blij met elke (financiële) steun die we ontvangen van sponsoren, de Club van 100 en de Vrienden van JazzBoZ. Om hen te bedanken, organiseerden we onlangs een sponsorborrel in het Groot Arsenaal. Onder het genot van een drankje kletsen de betrokkenen met elkaar bij en gaven wij ze een indruk van het komende festival. Een geslaagde middag!

JazzBoZ sokken: het leukste kerstcadeau voor onder de boom! 🎁

Wist je al dat JazzBoZ speciale JazzBoZ-sokken heeft ontworpen, in de huisstijl van het festival? Met de aanschaf van de sokken heb je niet alleen een leuk cadeau in handen, maar steun je ook nog eens het Bergse jazzfestival! Win-win, dus. Wil jij de sokken nog vóór kerst ontvangen, voor jezelf of om weg te geven? Bestel ze dan voor 23-12 en we komen ze vrijdag 23 december bij je thuisbezorgen!* Bestel de sokken hier.

*Voor adressen buiten de gemeente Bergen op Zoom worden verzendkosten in rekening gebracht

Financieel bijdragen aan JazzBoZ: wat zijn de mogelijkheden?

Lijkt het jou leuk om een (klein) steentje bij te dragen aan het bestaansrecht van JazzBoZ? Dan zijn we ontzettend blij met je! Er zijn tal van manieren om dat te doen, en je hoeft echt niet meteen je spaarpot helemaal te legen. Zo kun je als Vriend van JazzBoZ al een donatie doen van 25 euro per jaar.

Heb je iets meer te besteden, dan kan je ook op een unieke manier bijdragen aan JazzBoZ, namelijk als artiestensponsor. Wat dat inhoudt? Wij delen met jou de programmering van JazzBoZ en jij kiest welke artiest je wilt sponsoren. Tijdens het festival staat het optreden van die artiest in het teken van jou. Jouw naam wordt genoemd als bedankje, jij mag je banner naast het podium zetten. Een te gekke manier van sponsoring, vond ook Rik Bokelman die vorig jaar New Cool Collective sponsorde met zijn bedrijf Rik.Marketing.

“Op deze manier ben ik als sponsor écht betrokken bij het festival”, lichtte hij toe tijdens de sponsorborrel. “Dit is meer dan enkel je geld geven, dit is echt een unieke manier van sponsoren wat mij betreft.” Wil je dit ook? Stuur ons dan een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen we contact met je op.

Het bestuur van Stichting Bergse Jazz Evenementen

Laten we even terugkijken naar een vorige editie; laten we zeggen 2017?