Op de elfde van de elfde hebben we het licht op groen gezet voor de komende Vastenavend.

En ja, het was weer een goeie elf-elf viering

Nu alle voorbereiding weer zijn gestart voor de komende Vastenavend, kunnen we het groots aankondigen. Maak ruim baan, want de Optocht komt er weer aan! Op dinsdag 21 februari 2023 om 13:00 uur opent Steketee de Groote Optocht.

Na twee jaar kunnen we gelukkig weer de straat opgaan. Het zou geweldig zijn als je wilt deelnemen aan deze leutstoet. We zijn erg nieuwsgierig naar jullie creatieve invulling van het nieuwe motto: ‘Wie de leut et, et de toekomst, maar heb je een ander leuke idee mag dat natuurlijk ook! Met z’n alle zetten we onze schouders er weer onder voor een mooie optocht. Want samen met elkaar brengen we ‘de leut ‘ op straat! Doe je mee?

Inspiratieavond 9 december

Wil je meedoen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen, of heb je hulp nodig met het bedenken van een leuk idee en dit uitwerken tot een optocht act. Dan helpen we je graag op weg tijdens de inspiratieavond die de Stichting Vastenavend in samenwerking met Vastenavendakkedemie organiseren op 9 december om 20uur in het Groot Arsenaal. 

Inschrijven kan via https://www.vastenavendakkedemie.nl/activities/inspiratiesessie-optocht/   Ook hier vind je meer informatie over deze avond