Pop-up markr Atelier Ravel - zo heet het nieuwe unieke initiatief van Atelier Ravel

Wie morgen nog geen plannen had: Ga naar de pop-up markt van Atelier Ravel aan de Ravelstraat 28 te Bergen op Zoom!

Als we op zaterdag 19 november een bezoekje wagen, is het behoorlijk druk met mensen. Logisch ook want het concept van een pop-up markt van kunstenaars is niet alleen uniek maar zeker ook zeker een bezoekje waard. Immers zo'n 25 kunstenaars tonen hun kunstwerken en het oog wordt alle kanten opgetrokken. Zeker met het og op de feestdagen is dit je kans om kunst in eigen huis, of dat van familie of vrienden, te halen. Kunst met de hoofdletter "K" in groot en klein formaat is te bewonderen en te koop dit weekend. Je komt ogen tekort in dit diverse gezelschap van kunstenaars. Alleen dat is al een bezoekje waard.

Je kunt in gesprek gaan met de kunstenaars, in een "petit-café" een drankje nuttigen, of gewoonweg door alle ruimtes struinen om al dat fraais tot je te nemen.

Met een parkeerplaats pal voor de deur is de toegang erg laagdrempelig te noemen.

Wat let je dus om morgen, zondag 20 november, vanaf 11:00 uur een kijkje te nemen? Want dit mag je niet missen. Zoals gezegd, ga een praatje aan met kunstenaars als Richard de Weert, Peet Bax, Knoest, Marijke Burgs of nog veel meer.