Jeugdtheater Rotonde uit Bergen op Zoom begint opnieuw met een Junioren-groep. Na ruim twee jaar krijgen jonge tieners een kans toneel te leren spelen. 

Op maandag 19 december is er van 19.00 tot 20.30 uur een open repetitie voor spelers van 10 tot en met 15 jaar. Op deze avond kunnen ze ontdekken op toneelspelen iets voor hen is.  Na de kerstvakantie gaat de Junioren-groep echt beginnen en wordt er toegewerkt naar een voorstelling volgend jaar rond kerst.  

Jan Duo. Zelf oud-speler van Rotonde, begeleidt en regisseert deze juniorengroep. Dua speelt zelf onder meer bij Theatergroep Honger en gaf theaterlessen bij o.a. MusicalXpres, het CKB en PAR16. Sinds 2019 is hij als regisseur betrokken bij The MusiCompany. 

Wie belangstelling heeft voor de open repetitie kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Meedoen aan de open repetitie is gratis. 

Jeugdtheater Rotonde is 21 jaar geleden opgericht. De vereniging is actief in twee leeftijdscategorieën: een succesvolle Jong Volwassenengroep (16 tot 25 jaar) en een Juniorengroep, die wegens gebrek aan een regisseur op non-actief stond. Beide groepen zetten jaarlijks een eigen productie op de planken of doen mee aan voorstellingen van andere toneelverenigingen zoals De Vierschaar en de BOV.