Voor iedereen vanaf 50 jaar die overdag wil zingen

Voor iedereen vanaf 50 jaar die overdag wil zingen

CKB start met nieuw seniorenkoor

 Het CKB krijgt steeds vaker de vraag naar een seniorenkoor waarin je overdag kunt zingen. Vandaar dat er in het nieuwe cursusseizoen een start op de vrijdagmorgen van 9:30 – 11:00. Gezellig samen zingen staat voorop en het repertoire kiezen de koorleden zelf, i.o.m. CKB docent Monique Jimkes die dit koor gaat leiden. Voor iedereen van ongeveer 50 jaar en ouder die interesse heeft zijn er twee gratis toegankelijke introductiebijeenkomsten: op vrijdagmorgen 1 en 8 juli in de CKB Theaterzaal. Aanmelden kan via de CKB balie of op www.ckboz.nl

Overdag muziek maken in een gezellige, toegankelijke sfeer, compleet met koffie en thee: dat is de succesformule die het CKB al jarenlang toepast bij twee seniorenorkesten. Vanuit die ensembles kwam de vraag om ook een seniorenkoor in het leven te roepen. Er bleek al snel veel meer animo te zijn, temeer omdat veel koren in de avond repeteren. Dit seniorenkoor repeteert overdag, op de vrijdagmorgen van 9:30 – 11:00. Het woord senioren betekent hierbij 50 jaar en ouder, maar liefhebbers die een paar jaar jonger zijn, zijn ook van harte welkom. 

Musical, klassiek, pop, jazz, liederen uit andere landen, Nederlandstalig … de koorleden kiezen zelf samen het repertoire dat heel veelzijdig is. CKB docente Monique Jimkes vertaalt de keuze in zangpartijen die voor iedereen toegankelijk zijn, ook als je nog geen zangervaring hebt. 

Iedereen welkom bij twee introductielessen

Nog voor de zomervakantie krijgt iedereen de kans om dit nieuwe seniorenkoor gratis uit te proberen en andere liefhebbers te ontmoeten. Daarvoor zijn er twee introductiebijeenkomsten in de CKB Theaterzaal: een op vrijdag 1 juli en een op 8 juli, beide van 9:30 – 11:00. Aanmelden kan via www.ckboz.nl of via de CKB balie, Burg. Stulemeijerlaan3, 0164 277670.

 

Voor meer informatie: 

Ans Goorden, PR en Communicatie Cultuurbedrijf Bergen op Zoom

0164 280504, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.ckboz.nl