In deze barre tijden van het Corona spook hebben veel ondernemingen het moeilijk.

Een aantal van hen zijn gesloten, een aantal proberen op een alternatieve manier alsnog hun klanten te bedienen. Het moeten wel harde tijden zijn voor een ondernemer.  Daarom willen wij van BoZinBeeld.nl / WestBrabantinBeeld.nl een keer extra aandacht aan al deze kanjers besteden, door hen een keer speciaal in het zonnetje zetten voor al onze lezers. 

 

• Wie ben je en wat doe je; stel jezelf eens voor.

We hebben ons al eens voorgesteld maar graag nog een keer: wij zijn “The Cheap After Monkeys”; een (vooralsnog) achtkoppig brassorkest bestaande uit drums, bastuba (sousafoon), bariton, 2 trombones en 3 trompetten. Sinds kort repeteert ook een saxofonist mee, die thuis is op verschillende saxofoons.

Dik twee jaar geleden opgericht en sindsdien een aantal optredens verzorgd in binnen- en buitenland. Zoekend naar een genre wat het beste bij ons past leggen we ons tegenwoordig toe op moderne muziek, veelal in de dance-hoek. Een keuze die je niet snel zult zien in deze samenstelling.

 

• Wat is het leuke aan wat je doet?

We willen met eigentijdse – vooral dansbare –  muziek letterlijk de benen van de vloer krijgen. We zijn daarom vooral op festivals te vinden.

 

• Kun je vertellen waarom ’t publiek juist bij jullie moet zijn?

Met onze optredens proberen we een onuitwisbare indruk achter te laten. Hierin staat het woord “energie” centraal. We proberen garant te staan voor sets (van ongeveer een half uur) waarbij het publiek uiteindelijk helemaal los gaat!

 

• Hoe treft het Corona virus je?

We hebben een heleboel ideeën en concrete plannen die we nu niet ten uitvoer kunnen brengen. En daar balen we enorm van! De repetities liggen sinds de vastenavend stil.  Optredens – zoals JazzBoZ 2020 – worden gecanceld.

 

• Wat kan je of wat doe je tegen deze hele situatie? 

Het arrangeren van nieuwe muziek gaat door en iedereen is thuis vol overgave aan het studeren. We overleggen wekelijks op onze vaste repetitie-avond middels video-bellen.  De aankoop van nieuwe kleding gaat door en er worden plannen gemaakt voor een foto-reportage. Kortom: The Cheap After Monkeys komen na deze crisis – letterlijk en figuurlijk -  terug in een heel nieuw jasje!

 Omdat we niet bij Marijn en Marijke van café ’t Slik en de Schorre terecht kunnen, hebben wij een tegoedbon gekocht voor betere tijden. De horeca wordt hard getroffen. We bevelen deze actie daarom van harte aan.

 

• Wat kan het publiek voor jullie doen? 

Hou onze social media in de gaten en mochten mensen een vet optreden voor ons weten wat past bij onze ambities, dan horen wij dat graag! Voor meer info mail je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stel je je vraag via facebook of instagram. 

 

• Wat ga je doen als we van de Corona beperkingen af zijn? 

Heel hard repeteren en het publiek trakteren op heel veel moois!

 

• Heb je nog een boodschap voor je publiek, wat wil je hen vertellen?

Stay safe and be patient! The monkeys will come out of their sleeves again!