In deze barre tijden van het Corona spook hebben veel ondernemingen het moeilijk.

Een aantal van hen zijn gesloten, een aantal proberen op een alternatieve manier alsnog hun klanten te bedienen. Het moeten wel harde tijden zijn voor een ondernemer.  Daarom willen wij van BoZinBeeld.nl / WestBrabantinBeeld.nl een keer extra aandacht aan al deze kanjers besteden, door hen een keer speciaal in het zonnetje zetten voor al onze lezers.

 

Creative Divisions

 

Ik ben in 2012 begonnen als puur sieraden designer en heb dit steeds verder uitgebouwd tot 2018.

Omdat ik mede door mijn vaste werk als groepsleider lasrobots een burnout kreeg en een hele moeilijke tijd doormaakte waarbij ik zelf nog ontslag heb genomen omdat ik mij niet meer op mijn plaats voelde, heb ik noodgedwongen mijn bedrijvigheid gestaakt en heb ik zelf bewindvoering aangevraagd om alles weer op de rit te krijgen naar de positieven.

 

Anderhalf jaar goed doorgewerkt voor een ander bedrijf als metaal engineer en ben ook langzaam weer nieuwe ideeën uit gaan werken om voor een doorstart te gaan. www.creativedivisions.nl

 

In januari heb ik mij weer in laten schrijven bij de KvK en ben ik voor verschillende projecten winkels gaan benaderen lokaal en landelijk, deels met het doel om eigen producten in die winkels te gaan verkopen maar ook om mijn service aan te bieden als logo/display designer.

Ik had al met twee winkels contact, 1 voor een groot logo te maken voor achter de balie en voor de ander eventueel eigen displays voor haar producten, the Hair.Color lab & Atlas Argan Company. En ik had ook contact al een hele tijd met Amsterdamse coffeeshop thestud.nl om mijn creativedivisions.nl/smokeshop3d rook pijp designs in hun winkel te gaan leggen wat nu ongeveer had kunnen gaan gebeuren omdat ik de laatste pipe succesvol heb geprint na een eerste prototype.

 

Dat is allemaal stil komen te liggen, ik wil beginnen en al mijn potentiële klanten liggen plat. Ik hoef ook voorlopig geen nieuwe klanten hiervoor op te zoeken voor deze ideeën, zo gek veel winkels zijn niet open zeker niet de kleinere zaken waar ik op mik want de HEMA speelt met hele andere bedrijven die heel de winkel kunnen revampen zoals mijn ex werkgever HEMI.

 

Dus ik heb snel mijn diensten uitgebreid naar een nieuwe website cad3d.nl en nu hoop ik hiermee misschien nog wat werk binnen te halen eventueel.

Dit is een dienst voor bedrijven die ontwerpen uit willen laten werken voor 3d printen die zelf die kennis niet in huis hebben, maar ook voor consumenten die een niet te bestellen onderdeel nodig hebben wat kapot is, misschien exclusieve of gepersonaliseerde kast grepen of lampenkappen wenst bijv.

 

Het is een omschakeling die nog in ontwikkeling is, nog meer service gericht werken wat ik al wel in gedachten had met het display ontwerp voor winkels maar nu meer voor alle bedrijven en personen die nog niet vast zitten.

 

Ik zag heel veel collega's inspringen op het ontwerpen van maskers e.d. voor de zorg om te 3dprinten maar heb mij daar niet mee ingegeven, het kan publiciteit opleveren maar zonder ervaring in medische producten en de strenge eisen daarin moet je dat eigenlijk niet willen als leek vindt ik.

 

Waar ik wel aan zit te denken is om bepaalde sieraden designs van creativedivisions.nl/fabmejewelry eventueel gratis als download aan te bieden voor de mensen die thuis zitten en een eigen 3dprinter hebben.

 

Dit zou een mooie kans zijn om toch nog wat aandacht te krijgen tussen al het nieuws door.

 

(Zie creativedivisions.nl/features voor artikelen uit mijn eerste periode voor 2018)

 

Met vriendelijke groeten,

 

Wesley Günter Krijntjes,

Eigenaar - creativedivisions.nl  / cad3d.nl