In deze barre tijden van het Corona spook hebben veel ondernemingen het moeilijk.

Een aantal van hen zijn gesloten, een aantal proberen op een alternatieve manier alsnog hun klanten te bedienen. Het moeten wel harde tijden zijn voor een ondernemer. 

Daarom willen wij van BoZinBeeld.nl / WestBrabantinBeeld.nl een keer extra aandacht aan al deze kanjers besteden, door hen een keer speciaal in het zonnetje zetten voor al onze lezers.

 

Hoi. ik ben jaap van kapper jaap, zit nu vanaf januari 20 jaar in de bosstraat. Ben daar herenkapper. Het leuke is toch absoluut het werken met mensen, het contact met de klanten.

Waarom dat de klant hier naar toe komt, hopelijk voor zijn kapsel, ook onze producten van American Crew. Verder voor de sfeer en hopelijk laagdrempelig. 

Door de corona liggen we helemaal plat, we hebben met een aantal collega's een week voordat de kappers verplicht moesten sluiten, zelf onze verantwoording genomen, en hebben onze salons gesloten.

uitzitten en afwachten, tuurlijk je vakbladen, en you tube filmkes bekijken, verder de zaak flink onder handen genomen.

Hopelijk steunen ze ons, tot het moment dat we weer open gaan. Eventueel wat producten kopen, knipwaardebonnen. Liefst wachten tot we weer mogen.

Openen zo spoedig mogelijk!!!

Blijf gezond, en je ziet onze rijkdom zit niet in je geld maar onze gezondheid is onze rijkdom.

 

kapper jaap

bosstraat 8

4611nc

0653162714

0164 246917

jaap van den akker