Petra Kats wist ons het volgende te melden:

Geachte heer, mevrouw,

 

Deze week ben ik een actie gestart voor de voedsel bank. Van de heer Snepvangers heb ik uw adres gekregen omdat het misschien leuk is om hierover een artikel in uw krant te schrijven. Wij zouden hier erg blij mee zijn aangezien we dan een groter bereik krijgen. Aangezien de voedselbank met te korten te maken heeft is dit erg belangrijk. Niemand weet in deze onzekere tijd hoe het verloop van het corona virus gaat. De aanvagen bij de voedselbank nemen nu al toe. Naar mijn mening zal dit alleen maar toe nemen dus vandaar mijn vraag of u iets wilde plaatsen in uw krant. Hieronder heb ik in het kort een verhaaltje geschreven over de aktie.  

 

Goeie middag allemaal,

 

Hierbij wilde ik u het volgende vragen. Voor iedereen is dit een hele vervelende periode die is aangebroken. Niemand weet wat hij van het coronavirus moet verwachten. Ik zal me eerst even voorstellen ik ben Petra Kats. Mijn kinderen werken in het Amphia Ziekenhuis en bij de plus in Halsteren. Omdat zij zich inzetten voor de maatschappij wil ik dit graag ook doen. Normaal ben ik vrijwilliger bij de midgetgolfbaan Meilust en mantelzorger van mijn vader.

 

Naar alle berichten op facebook e.d over de te korten bij de voedselbank, heb ik besloten om me in te zetten hiervoor. Ook heb ik dit vernomen van mensen uit mijn  omgeving die hier gebruik van maken . Er zijn al dingen opgezet maar naar mening zal de groep die hier gebruik van moet gaan maken groeien. Dit omdat bedrijven failliet zullen gaan, ontslagen vallen, ziektes enz.. Niemand weet wat er komen gaat. En of u, vrienden, familie of kennissen er gebruik van maken of gebruik van gaan maken. Niemand hoeft honger te hebben hier in Nederland naar mijn mening.

 

DAAROM VRAAG IK U BIJ DEZE OM UW HULP. SAMEN STAAN WE STERK!!!  De voedselbanken kampen met enorme tekorten!

 

Ik ben een face book actie gestart. Dus als u wilt kunt u deze volgen. Stuurt u mij dan een vriendschapsverzoek. Dan kun u bijhouden wat er gedaan word. Echter niet iedereen heeft facebook. Daarom leg ik het even hier in het kort uit. De bedoeling is om een aantal verzamelpunten op te zetten zodat iedereen die dat wilt iets kan bijdragen. U kunt dan zelf bepalen wat u wilt en wat er voor u mogelijk is. Wilt u een verzamelpunt zijn, of iets doneren, graag. Ik zelf rij in de ochtend de punten af om dit gelijk door te brengen naar de voedsel bank. Zodat er zo veilig mogelijk gewerkt kan worden. Dus lijkt het je wat?? Stuur mij een vriendschapsverzoek of reageer op de berichtjes die rondgaan, alles omtrent deze aktie staat openbaar. Zoekt u maar op mijn naam Petra Kats. Ik wil u vragen deze berichtjes graag  te delen. Heeft u geen facebook. Dan kunt u mij ook mailen. Mijn mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij mijzelf en bij bij pa en ma zijn de eerste verzamelpunten.

 

Inmiddels loopt deze actie 1 week en zijn er dus  7 verschillende inzamelpunten.

• Julianastraat 26 in halsteren

• Rector de kortstraat in halsteren

• Wilhelminaveld 75 in bergen op zoom

• Wouwsestraatweg 37 te bergen op zoom

• Regerstraat 19 in bergen op zoom

• Gagelboslaan 155 te bergen op zoom

• Elisadonk  70 in Roosendaal

Vanaf maandag zal verzamelpunt 8 geopend worden: Marmotberg 29 in Roosendaal

 

Ook heeft de Plus halsteren een verzamelpunt voor dit doel mede mogelijk gemaakt afgelopen weekend.

 Helpt u ook mee??? Samen staan we sterk!!!

 

Groetjes Namens alle verzamelpunten, Petra Kats, Rinus en Suzan Kats, Heidi vd Broek, Arjan van loon, Celine van loon-Scheurwater, Shalva Makhatadze, Zoe Berkhout, en Patrica Velden