Geheel in lijn met de opgelegde maatregelen omtrent het Covid-19 virus, zal ook ons geliefde Dijkrock Festival dit jaar niet doorgaan.

We laten u weten dat we gekozen hebben om het festival voor 2020 te schrappen, omdat er geen zekerheid gegeven kan worden bij een verplaatsing binnen dit jaar. Onze focus zal zich verplaatsen naar het 30-jarig jubileum in 2021.

Zodra de rust is weergekeerd en we weer redelijkerwijs kunnen samenkomen, gaan wij met volle kracht aan de slag om nieuwe plannen te maken. Een van die plannen zal ook zijn een datum prikken in het najaar voor de finale van “Highway to Dijkrock 2020”. Blijf dus onze Facebook/Instagram pagina volgen.

Alle betrokkenen, zoals vrijwilligers, sponsors, muzikanten, danken we via deze weg voor de inzet die al is gedaan dit jaar in de voorbereidingen. Voor nu wensen we iedereen alle gezondheid en wijsheid toe, die nodig is om samen sterker uit de strijd te komen. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Daarbij hoort zeker ook ontspanning. Blijf dus muziek luisteren, ontdekken en ervan genieten!!

Tot snel…. In goede gezondheid!!

Dijkrock Crew