Mooie voorstellingen in het verschiet in Theater De Maagd

Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

 

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koopt u uw kaart voor het Stones- of Beatlesvak? 

Tijdens de voorstelling worden ook verhalen van Nederlandse betrokkenen verteld bij de legendarische optredens die zowel The Rolling Stones als The Beatles in ons land gaven. De Stones in het Kurhaus, wat hen mede daardoor wereldwijde roem en het imago van grootste rock ‘n’ roll band ter wereld opleverde, en de Beatles in de Veilinghal te Oostblokker, voorafgegaan door een hectische tocht door de Amsterdamse grachten.  

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps. Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul McCartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, en Edward Reekers, Hubert Heeringa, Jeff Zwart, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

 

Producent : MBN Producties BV 

Publiciteit- & perscontact : MBN Producties - Marc de Bruin 

Tel: 058-2941678 / 06-55797706 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tourneeplanning en 

promotiemateriaal : Senf Theaterpartners, Delft

tel. +31 (0)10 592 31 55 of www.senf.nl   

Website : www.mbnproducties.nl 

URBANUS - LIJ KNER GE SOP

Na drie jaren toeren met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals waaronder Pinkpop, heeft URBANUS weer zin in het knusse van de theaters. Na een succesvolle tour langs de Vlaamse theaters is het nu Nederland aan de beurt. 

Of de wereld plots beter wordt van de nieuwe show valt te betwijfelen, maar dat het publiek met een opgelachen kaartje naar buiten gaat, dat staat vast. 

Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties zullen afgewisseld worden met een broos of kinderlijk naïef liedje. De zaal in duiken en over rugleuningen van de stoelen lopen, dat zit er niet meteen meer in. Daarom is het bij deze show wel toegelaten dat het publiek op het podium wordt gegooid.