In het Vestzaktheater van Café Het Zwijnshoofd

Moeregrebstraat 18 - Bergen op Zoom  ---  Zondagmiddag 03 november 2019

Aanvang optreden om 15.00u    ---   Deuren open vanaf 14.00u

Tickets 10 euro p.p.   ---   verkrijgbaar online / voorverkoop en aan de deur

Het Zwijnshoofd met zijn Vestzaktheater

Het Zwijnshoofd is een eeuwenoud café aan de Moeregrebstraat en een begrip in Bergen op Zoom. De gastvrije Ria is inmiddels de 4e generatie van de familie Denissen, sinds 1880, in het Zwijnshoofd. In 2008 is achter het café het Vestzaktheater gerealiseerd met behoud van de karakteristieke binnenplaats, de authentieke sfeer van deze historische plek met een fantastisch retro bruin café. Kijk eens rond op www.hetzwijnshoofd.nl  Het theater beschikt over zowel sta- als zitplaatsen en de bar is open tijdens het optreden.

 

Over Unconditionally Guaranteed 

Na het, in alle bescheidenheid, grote succes van het optreden van vorig jaar en op veler verzoek van bezoekers en fans gaat Unconditionally Guaranteed, of in het kort UG, weer de uitdaging aan om in de fraaie setting van het Vestzaktheater een mooi optreden te verzorgen met een gevarieerd Pink Floyd programma. UG noemt zichzelf geen tributeband, maar wil wel het publiek graag laten genieten van muziek met het juiste ‘Pink Floyd’ gevoel. Ze gebruiken hierbij hun belangrijkste troeven als enthousiasme, inzet en soundbenadering. Misschien niet met een knallende lichtshow zoals alleen de legendarische Pink Floyd zelf kan geven maar wel met hun ‘Pink Floyd hart’ op de juiste plaats. Laat je meenemen langs vele prachtige nummers en geniet van UG’s selectie uit o.a. The Dark Side Of The Moon, The Wall en andere Pink Floyd albums. 

Al sinds 2009 brengt UG een repertoire van Vintage Music uit de jaren 70 en 80, met enkele uitstapjes naar de jaren 90. Onder bezielende leiding van Dave Feenstra streeft de band naar een onvoorwaardelijk gegarandeerd stuk muziek op het podium. Tijdens repetities, sessie’s en optredens kwamen de bandleden al snel tot de conclusie dat ze allemaal dezelfde passie deelden, namelijk … Pink Floyd! Na een brainstormsessie, die waarschijnlijk niet langer dan 30 seconden duurde, was dan ook in 2014 de ‘Pink Floyd Special’ geboren, een volledige set met de bekendste nummers. Ondertussen heeft UG al een paar jaar een volledig repertoir opgebouwd met covers van deze fantastische band en kunnen ze het publiek een volledig Pink Floyd optreden voorschotelen.

Dit jaar is UG te zien en te horen met diverse shows onder de naam ‘Unconditionally Guaranteed: Borrow or Steal Tour”.  Een van de hoogte punten is de show in het Vestzaktheater, die volledig in het teken van Pink Floyd staat.

 

De bandleden

Dave Feenstra (Gitaar + Zang), Theo Huberts (Hammond + Synths), Ilse Palinckx (Zang), Bart Schijven (Drums + Percussie), Kitty de Boe-Buvelot (Zang) en Jorg Maas (Bas +Zang).

 

Wil je nog meer info kijk dan op: www.UnconditionallyGuaranteed.nl   /   Facebook: @unconditionally.guaranteed

 

Contactpersoon:

Dave Feenstra - 06 213 473 39

emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Ticket verkoop:

Online via website en facebook

 

Voorverkoop adressen:

Bergen op Zoom Café Het Zwijnshoofd - Moeregrebstraat 18

Platenzaak De Waterput - Bosstraat 36

Woensdrecht R-design reclamestudio - Rijzendeweg 36

Roosendaal Huberts Slaapcomfort - Burgerhoutsestraat 34

 

En verkoop bij de ingang op de dag zelf.