Dansen en spelen, kleuters doen niets liever. Bij het CKB zijn er speciaal voor de jongste kinderen leuke en vrolijke cursussen dans en toneelspel, waar ze al hun fantasie en energie in kwijt kunnen.

Toneel voor kleuters en ADV zijn de twee uitdagende cursussen waarbij alle kleintjes van harte welkom zijn. Het cursusseizoen is net begonnen en er is nog een enkele plaats.

Toneel voor kleuters

Kleuters hebben een enorme fantasie. Alles is hun belevingswereld mogelijk. Tijdens de korte cursus Toneel voor Kleuters wordt op speelse wijze een beroep gedaan op de onuitputtelijke fantasie van kleuters. Ze leren op een gezonde manier hun stem te gebruiken en om te gaan met de ruimte. Spelenderwijs verrijken ze hun woordenschat en verkennen ze de mogelijkheden van hun lichaam als middel van expressie. Toneel voor kleuters is een ontzettend leuke ontdekkingstocht door de toneelwereld. Twee ervaren docenten begeleiden de kinderen op deze tocht, die eindigt in een presentatie in de CKB-Theaterzaal. Iedere dinsdagmiddag van 16.00-17.00 uur.

Dans voor kleuters

ADV, Algemene Dansante Vorming is een leuke, hele brede basiscursus dans voor kinderen van vier tot zes jaar. Kinderen hebben een natuurlijke drang tot bewegen. Al dansend raken de kinderen vertrouwd met de mogelijkheden van hun lichaam. De dansdocenten prikkelen de kinderen om vanuit hun eigen belevingswereld creativiteit en expressie te ontwikkelen. Dansen is geweldig voor de lichamelijke ontwikkeling en muzikaliteit van kinderen maar vooral ook heel erg leuk.

Voor meer informatie, de juiste lestijden en inschrijven, kijk op www.ckboz.nl of bel naar de CKB-Infobalie, tel. 0164 280500.