BoomClap Publishing heeft weer een mooie verrassing voor ons.

In oktober van het vorig jaar was het al feest in het Zwijnshoofd toen Slagwerker Olaf Fase van Slagerij van Kampen een geweldige clinic gaf. Nu, op zaterdag 22 april aanstaande vanaf 10:30 uur, belooft BoomClap weer een hele toffe workshop. Dit is wat Peter van Aart ons te melden heeft:

'Speciaal voor jou organiseert BoomClap samen met Gijs Anders van Straalen een workshop slagwerk op zaterdag 22 april van 10:30 tot 12:30 in Den Enghel, Bergen op Zoom. De percussionist van o.a. Wouter Hamel deelt hierin graag zijn vernieuwende methode en zelf ga je natuurlijk ook aan de slag. Het belooft een zeer inspirerende en leerzame ochtend te worden, dus mis het niet! Een zeer interessante clinic voor zowel drummers als percussionisten! Gijs is een Nederlandse percussionist/drummer en vooral bekend van zijn werk met Nederlandse artiesten als Wouter Hamel, Janne Schra, Blistered, Giovanca en vele anderen, zowel live als in de studio. Tevens was hij een van de percussionisten van de musical The Lion King.

De afgelopen tien jaar heeft hij veel getoerd met Wouter Hamel, voornamelijk in Europa en Azië.'

Meer info over Gijs en zijn inspirerende boek: http://gijsanders.com/

Nog even terugkijken op de sessie van afgelopen oktober om zoveel zin op te bouwen dat je er 22 april zeker bij bent in Den Enghel?