De grootste metal-hits naar Bergen op Zoom

Headbangen, harde muziek en veel actie – dit is het kenmerk van een avond met Monsters of Metal. Monsters of Metal brengt de beste coverbands bij elkaar, om het publiek een avond gevuld met hun favoriet muziek te geven. Op vrijdag 27 februari staan er drie coverbands in Gebouw-T in Bergen op Zoom: ‘Present Danger’, ‘Slayensemble’ en ‘Vulgar Display of Pantera’. Deze drie coverbands brengen de beste covers van de grote metal bands Metallica, Slayer en Pantera!

 

De Kaatsheuvelse band Present Danger bestaat al bijna 20 jaren en heeft in deze jaren veel ervaring op kunnen doen – onder andere ook in USA. In 2005 begon de band met een eigen Metallica-set tijdens hun shows, en in 2007/2008 werd het besluit genomen om zich als Metallica coverband in te schrijven voor de landelijke coverband competitie ‘Clash of the coverbands’. Daar  hebben zij een aantal optredens op podia zoals Mezz in Breda, 013 in Tilburg en Paradiso in Amsterdam gedaan, die hen naar de finale in de Vechtse Banen te Utrecht brachten. Hier werden zij uiteindelijk als winnaars gekozen.

 

Sindsdien heeft de band vele optredens op poppodia en festivals in Nederland zowel als in Duitsland en Usa gehad. Nu zijn ze klaar voor een avond in Gebouw-T, samen met de Slayer coverband ‘Slayensemble’ en de Pantera coverband ‘Vulgar Display of Pantera’. Het publiek kan een avond met authentieke covers van drie Metal legenden verwachten. Hits zoals ‘Nothing else matters’, ‘Raining Blood’ en ‘I’m broken’ zullen zeker langskomen tijdens deze harde avond!

 

Gebouw-T opent haar deuren op vrijdag 27 februari om 20:00 en tickets zijn verkrijgbaar vanaf €11 (exclusief servicekosten).