Over Kadetjesbal en inschrijvingen kinderoptocht en reclameoptocht. 

Kadetjesbal voor Clini Clowns brengt 555,55 Euro op.

Op zondag 25 januari 2015 werd er voor de kinderen uit Halsteren en omgeving weer het druk bezochte Kadetjesbal gehouden. Het Kadetjebal bestaat al jaren, maar sinds

een aantal jaar staat het Kadetjesbal in het teken van een goed doel.

Dit jaar was de keuze gevallen op Clini Clowns. Voor de Spinooltjes lag er bij binnenkomst cadeautje te wachten in de vorm van een dweiltje. Naast de speciaal ingerichte grimeer hoek en het prijsdweilen was er ook dit jaar ook een compleet ingerichte fotostudio. De Spinolen en Spinooltjes konden gehee op het motto, Me steke van wal!, op de foto.

Tegen betaling van 1,- Euro kreeg men de foto dan ook gelijk mee. De opbrengst van deze foto-actie was volledig voor Clini Clowns.

Op hun eigen dweilplèts konden de Spinooltjes, onder begeleiding van dweilmuziek weer lekker dweilen. Naast de dweilbands Toontje d'r Bij, 't Wor Wa en As ut mar leuk

is, was ook dweilband Wa Gif Ut weer komen spelen.

Om 15:44 uur kwam de hoogheid Prins Ambrosio IX met zijn gevolg een bezoek brengen om samen met de Spinooltjes een leutig begin te maken aan de Vastenavond. Na het oefenen van het nieuwe liedje werden de prijzen uitgereikt van

het prijsdweilen en werd de Gèfste Dweil van het Kadetjesbal bekend gemaakt.

Het was een drukke, gezellige en kleurige middag die voor Clini Clowns een bedrag van 555,55 Euro heeft opgebracht. De Stichting Alterse Carnaval bedankt alle bezoekers voor hun bijdrage en zal er voor zorgen dat dit bedrag terecht zal komen bij Clini Clowns.

Inschrijvingen Kinderoptocht en Reclameoptocht Altere

nog mogelijk.

Op zaterdag 14 februari 2015 zal Prins Ambrosio IX om 14:44 uur arriveren, samen met zijn Nar, bij De Spinool aan het Burg. Mastboomplein te Halsteren.

Dit jaar is er een kleine wijziging in organisatie van de intocht. Alle deelnemers aan de Kinderoptocht, de dweilbands, Grootste Boer, LaForce, de Boerenploeg en alle belangstellenden worden verzocht om 13:44 uur te verzamelen in de Fabrieksstraat, bij Café De Beek. Om 14:11 uur zullen ze dan gezamenlijk als één stoet vertrekken naar De Spinool aan het Burg. Mastboomplein om de Prins en de Nar te verwelkomen.


Na dit welkom zal de Prins samen met de Spinooltjes daarna in optocht rijden naar het Oude-Raadhuis, om daarna de kindervastenavond te vieren in ’t Leuthol (De Wittenhorst) met aansluitend de prijsuitreiking! Spinooltjes t/m 12 jaar kunnen zich nog t/m 12 februari a.s. aanmelden voor deelname aan deze kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen.

Op zondag 15 februari 2015 zal de Alterse Optocht weer door de straten trekken. Voorafgaand aan de optocht zal de reclameoptocht vertrekken. Wil men naamsbekendheid in Halsteren en omstreken, schrijf dan in voor deze reclameoptocht. Inschrijven nog mogelijk t/m 12 februari a.s.

De optocht zal opgesteld worden in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en vervolgens via de bekende route door de straten van Altere trekken. De optocht zal gaan trekken om 14:11 uur.

Inschrijfformulieren voor de intocht en de reclameoptocht zijn te verkrijgen via de website van de Stichting Alterse Carnaval, www.stichtingaltersecarnaval.nl