Het bedrijf AVN Slijpmaterialen B.V. vestigt zijn nieuwe hoofdkwartier op bedrijventerrein Oude Molen in Halsteren. De organisatie heeft daar een perceel van 4.000 vierkante meter verworven met uitzicht op de A4. Naast een modern verkoopkantoor zal hier ook een magazijn voor opslag, R&D en assemblage worden gebouwd. De bouw moet in maart beginnen.

AVN Slijpmaterialen B.V. – met vestigingen in Duitsland en Roosendaal – levert een grote diversiteit van hoogwaardige CBN- en diamantslijpschijven en –stiften. De klantenkring bestaat onder andere uit industriële slijperijen, hardmetaalverwerkende industrie, gereedschapmakerijen,  fijnmechanische industrie, glas- en keramiekverwerkende industrie en leveranciers van de automobielindustrie. Het bedrijf biedt op de nieuwe locatie in Halsteren werkgelegenheid aan ruim 25 personen en verwacht verder door te groeien.

 

De directie AVN Slijpmaterialen zegt bij de zoektocht naar een geschikte locatie voor het nieuwe hoofdkantoor voor Halsteren te hebben gekozen vanwege de aantrekkelijke grondkosten, de uitstraling en de logistiek gunstige ligging aan de A4.

 

Wethouder Ton Linssen is blij met de keuze van AVN Slijpmaterialen. Ton Linssen: “Dit groeidiamantje is een aantrekkelijke toevoeging aan de bedrijvenstructuur van de gemeente Bergen op Zoom. De gemeente stuurt met opzet aan op het werven van mkb-bedrijven om de kwetsbaarheid van de economische structuur van de stad te reduceren. Daarnaast heeft dit bedrijf de potentie om door te groeien naar het middensegment. De komst van AVN Slijpmaterialen past daarom volledig in de ambities van de stad.”