Bron - Ton Hopmans: In een vol clubhuis is op zaterdag 25 november de Amstel Quiz gehouden. Het werd een gezellige avond waarbij fanatiek werd gediscuteerd over de antwoorden op de vragen. De leiding van de quiz was in handen van de activiteitencommissie die bestond uit Joke Derksen, Anita Oerlemans en Conja Brugmans. De 60 vragen gingen niet alleen over voetbal, maar over sport in het algemeen. Dat was beslist niet in het voordeel van de vele selectiespelers. Sommige deelnemers waren zo fanatiek dat ze na het bekendmaken van de antwoorden en de uitslag de antwoorden op internet gingen controleren. Alles bleek vlekkeloos te zijn verlopen. Winnaar werd het team van DOSKO 6 met 59 punten. Het bestuur van DOSKO werd tweede met 58 punten en het team van Camping Jansse eindigde met 57 punten op de derde plaats.

DOSKO DISCO

Op zondag 9 december speelt DOSKO 1 de laatste thuiswedstrijd van dit jaar tegen Best Vooruit.  Na afloop is er weer een DOSKO-disco met dj Bart.

KERSTBINGO

Op vrijdag 14 december wordt in het clubhuis de jaarlijkse kerstbingo gehouden. De bingo geniet in de regio bekendheid vanwege de vele aantrekkelijke prijzen. Tot het prijzenpakket behoren dit keer een LCD TV en 2 VIP kaarten voor een wedstrijd van Feyenoord. De balletjes gaan om 20.00 uur rollen.