De tweede editie van de Kersttheatertocht door het centrum van Bergen op Zoom is een feit. Na het succes van vorig jaar, gaat de tocht dit jaar met minimaal vijf vertrektijden van start op de laatste koopavond voor kerst, vrijdagavond 21 december. Met topartiest en musicalster Linda Wagenmakers (bekend van het Songfestival en Miss Saigon), mimespelers, straattheater, dansers en muzikanten wordt de Bergse binnenstad het schouwspel van een uur-durende optocht met aansluitend hapje & drankje. Aan de hand van een reisgids gaan groepen vergezeld van lichtjes en lampionnen in een optocht mee op reis langs een zevental scènes, op zoek naar “De Stem” van kerst. Op het eindpunt van de reis vindt de grote onthulling plaats en geeft Linda Wagenmakers op het binnenplein van het Markiezenhof het ‘slotakkoord van de Stem…’

Vertrektijden Zuivelplein* :

In deze tweede editie van de kersttheateroptocht op vrijdagavond 21 december zullen minimaal vijf optochten van start gaan vanaf het Zuivelplein.

− 18.45 uur

− 19.00 uur

− 19.15 uur

− 19.30 uur

− 19.45 uur

Ontvangst is een kwartier voor aanvang van vertrektijd. De route verloopt via het Gouvernementsplein, de Wouwsestraat, het Sint Josephplein, de Lombardenstraat, de Grote Markt en het Beursplein naar het eindpunt, het binnenplein van het Markiezenhof. Daar staat een gezellig samenzijn en muzikaal optreden van Linda Wagenmakers garant voor gezelligheid en feest.

Iedereen is welkom de optocht mee te lopen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt je vanaf eind november via de website www.kersttheatertocht.nl opgeven op het tijdstip dat je het beste uitkomt. Om er een échte, feestelijke lichtjesoptocht van te maken, is het leuk als zoveel mogelijk mensen een lampion of lichtje meenemen. Let er even op, dat er geen vuur gebruikt mag worden in de lampion. Gebruik dus een lichtje op batterijen.