Wie Wit Wor 't Wa! Een stik-stéén-gève gemengde dweilband uit 't Krabbegat! Wie Wit Wor 't Wa is door een groepje vrienden opgericht op 11-11-2008 en is officieel een dweilband sinds de Vastenavend van 2009! Onze t'uis 'ave is Kefee ’t Dobbertje op de Kaai!

Carnavalsvereniging het Vagevuur is opgericht in 1962 door Geert Loos. De eerste jaren is er in een kippenhok gebouwd bij hem op de werf aan het Vagevuur. Hier hebben we tot 2003 mogen verblijven. Totdat we nieuwe koten zouden kunnen huren, heeft Rene Ooms ons onderdak geboden voor 2 jaar. In de tussentijd heeft de club ook een voorzitterswissel gekend. Ad Hack heeft in 2002 het stokje over mogen nemen  van Geert Loos.

Canadaweg 34a/ pa Bloemendaalsweg 65 4661 PZ Halsteren/ pa 4664 CB Lepelstraat

 

BC de Sloffe is op 11-11-11 door vier bouwers opgericht. Deze bouwers bouwde voorheen bij een grote bouwclub mee aan A-wagens. Omdat ze vonden dat er te weinig loopgroepen in de optocht waren en ze meer interactie met het publiek wilden, hebben ze er voor gekozen om voortaan als “gròòte bouwgroep” aan de optocht deel te nemen.