Dweilband Wie Wit Wor ’t Wa!

Contactpersoon: Mike, Sandra of Esmee
Straat: Zuidzijde Haven 59
Postcode: 4611HD
Plaats: Bergen op Zoom
Website: WieWitWortWa

Wie Wit Wor 't Wa! Een stik-stéén-gève gemengde dweilband uit 't Krabbegat! Wie Wit Wor 't Wa is door een groepje vrienden opgericht op 11-11-2008 en is officieel een dweilband sinds de Vastenavend van 2009! Onze t'uis 'ave is Kefee ’t Dobbertje op de Kaai!

t vaste Donneteursbal van Wie Wit Wor ’t Wa! is elk jaar op de 2e zondag van de voorweekenden. Dit jaar zal ons Donneteursbal plaatsvinden op Zondag 12 februari 2017 vanaf ’n uurke of 15:33, met dit keer als thema: ’t wilde weste! Iedereen is van ‘arte welkom in seloen d’n Dobber!

 

Naast ‘t Donneteursbal spelen we tijdens de voorweekenden en de Vastenavend zelf veel in de Berregse kefeekes. Via onze facebookpagina is er, elke dag dat we spelen, een routekaartje te vinden, zodat het voor iedereen duidelijk is waar en wanneer we ‘n deuntje blazen!

 

https://www.facebook.com/wiewitwortwa/

 

Wie Wit Wor ’t Wa! heeft momenteel 18 stik leutige bendleeje! Maar we zijn nog wel op zoek naar wat versterking voor onze schuiven en trompetters. Bende geïnteresseerd? Of wilde ’n keer meedoen of komen kijken? Neem dan contact met ons op!

 

Selu, agge mar leut et en tot kommende Vastenavend!

Wie Wit Wor ’t Wa!