Chick'nShit in de halve finale van Clash of the Coverbands 21 februari

Beste Muziekvrienden,

We hadden het al bijna niet meer durven dromen, maar door een ijzersterke lobby en een schunnig aantal steekpenningen hebben we ons toch in de halve finalestrijd weten te wurmen van The Clash of the Coverbands. Die wordt gehouden zaterdag 21 februari in Gebouw T, een podium dat al eerder door Chick’nShit onveilig is gemaakt.

We zullen de ‘strijd’ aangaan met als belangrijkste wapen ons eigenzinnige repertoire waarin je invloeden van Chickenfoot, Audioslave en Rage against the Machine tegenkomt, maar ook nieuwe rockinvloeden van Royal Blood. Wij vinden meedoen en tekeer gaan op een geweldig podium het allerbelangrijkst, maar als je toch komt, stem dan wel ff op ons , want de bands die doorgaan stromen via het Tilburgse poppodium 013 door naar het ultieme Paradiso in Amsterdam. En dan kan jij mooi zeggen dat je ons daarmee geholpen hebt!

Anyway, als je ons nog niet heb geliked op Facebook doe het dan nu ff, zodat je van de laatste ontwikkelingen rond de band op de hoogte blijft: https://www.facebook.com/ChicknShitBoZ

 

We zien je op de 21e in Gebouw T!

Cockadoodledoo,

 

Rob van Doorn