Gebouw-T trakteert bezoekers The Kik op exclusief interview op 18 april

De Nederlandse beatgroep The Kik komt op zaterdag 18 april naar Gebouw-T om hun nieuwste album ‘2’ te laten horen. Voorafgaand aan het concert organiseert Gebouw-T ’T Gesprek’: een exclusief interview en korte akoestische sessie met de band. Bezoekers aan het concert kunnen hierbij aanwezig zijn.


The Kik begon hun carrière eerst in het Engels met de single ‘My Eyes Are Still Dry/Here’s Hoping’. Echter met hun Nederlandstalige liedjes boekte de band veel meer succes. Het begon met de single ‘Simone’, in 2012. Afgelopen jaar scoorde The Kik wederom een grote hit met ‘Schuilen bij Jou’, een vertaling van het liedje ‘In Your Arms’ van Chef’Special. De symphatieke Rotterdamse band is inmiddels geen onbekende meer in het Nederlandse festival- en clubciruit. Tevens is Dave von Raven, de frontman van The Kik, regelmatig terug te zien in programma’s zoals ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Gluren Bij De Buren’.


Het nieuwste album "2", opvolger van debuut ‘Springlevend’,  is een divers album, dat een haast herboren The Kik laat horen. Nog altijd zijn er de invloeden van de biet, de sixties, The Beatles en The Kinks, maar op 2 heeft The Kik meer dan eerder oor voor gouden melodieën en spitsvondige teksten. Die niet alleen door gitaren en vocalen worden verzorgd, maar mede door blazers, strijker en zelfs een draaiorgel.


Tijdens T Gesprek voorafgaand aan het optreden in Gebouw-T, vertelt de band meer over hun leven als muzikant. Tevens vindt er een korte akoestische sessie plaats. Voor T Gesprek zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bezoekers met een ticket voor het concert van The Kik kunnen zich voor het interview aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol is echter vol.


Gebouw-T opent haar deuren op zaterdag 18 april om 20:30 voor concertbezoekers. T Gesprek vindt plaats om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €15 in de voorverkoop (excl. Servicekosten) via www.gebouw-t.nl, www.ticketmaster.nl, VVV/Brabantse Wal (Bergen op Zoom) en De Waterput (Bergen op Zoom)