BE4TLES brengen ´Beatlemania´ naar Gebouw-T! op 20 december

“The Beatles” is een van de meest bekende bands in de muziek geschiedenis. Vele jaren later heeft de band nog miljoenen fans en hun muziek wordt door muzikanten over de hele wereld gewaardeerd. De mannen van de “BE4TLES” hebben het hun taak gemaakt om de muziek van The Beatles zo authentiek mogelijk weer te geven. Op zaterdag 20 december komen zij naar poppodium Gebouw-T om het publiek de ‘Beatlemania’ opnieuw te laten beleven.

 

De BE4TLES zijn niet zomaar een coverband. Ze houden in hun optredens veel rekening met het typische Beatles geluid en voorkomen. Met hulp van originele instrumenten en kledingsstukken wordt het publiek helemaal in de Beatles-vibe gebracht. Hier houdt het niet op: De zanger van de BE4TLES is namelijk de officiële Paul McCartney double!

 

“Paul” (Neil Tudor) komt uit Liverpool en is al in meerdere muziekvideo’s met Paul McCartney verschenen. Samen met de andere mannen van de BE4TLES probeert hij een show te geven zoals The Beatles het in hun tijd deden. Iedereen weet dat bij een echte The Beatles show ook een goede dosis humor hoort, en dit proberen de BE4TLES zoveel mogelijk in hun eigen shows te integreren. Of dit hun gelukt is, kan het publiek zelf ervaren in Gebouw-T!

 

Gebouw-T opent haar deuren op zaterdag 20 december om 20:30 en tickets zijn verkrijgbaar vanaf €12,50 (excl. Servicekosten) in de voorverkoop via www.gebouw-t.nl, de VVV of de Waterput.