Peking Acrobaten met Shaobo Qin in De Maagd op 13 december

De Chinese waaghalzen tarten alle wetten van evenwicht en zwaartekracht met hun stunts, menselijke piramides en andere vormen van acrobatiek. De show, die excelleert in kracht, souplesse, elegantie, lenigheid en evenwichtskunst, bracht The Peking Acrobats al in het Guinness Book of Records en op het witte doek. Acrobaat Shaobo Qin speelde, in de Ocean-films met Brad Pitt en George Clooney. Ook hij is erbij op 13 december aanvang 19:00 bij hun voorstelling in De Maagd, Bergen op Zoom. Zie ook www.demaagd.nl

 

De Chinese acrobatengroep bestaat al sinds de jaren zeventig en toert over de hele wereld. Zelfs Cirque du Soleil neemt acts over van The Peking Acrobats. Hetzelfde geldt voor de filmindustrie. Een van de acrobaten genaamd Shaobo Qin werd tijdens de screenshots eruit gepikt en vervolgens wereldberoemd. Hij kreeg een hoofdrol in Ocean’s 11, 12 en 13 en deelde het witte doek met o.a. George Clooney, Brat Pitt en Julia Roberts. Shaobo Qin doet mee met de nieuwe show waarmee The Peking Acrobats op dit moment door Nederland touren.
‘The Chines dare devils” hebben diverse wereldrecords op hun naam staan, waaronder Guinness Book of records stoelenstapelen. Hun show is voor jong en oud een indrukwekkend theatercircus van menselijke piramides, acrobatie en evenwichtskunsten met allerlei attributen. In opperste concentratie schuwen de acrobaten het gevaar niet want uiteindelijk weten zij altijd weer veilig op de grond te landen. Naast de stunts is er alle ruimte voor mooie sfeerbeelden, humor, kleurrijke kleding, show elementen als Chinese leeuwen en bijpassende muziek. .

 

Uit de media:

TheaterCentraal: “Klamme handjes en ingehouden adem

Chicago Tribune: “In aangename golven overspoelen elegantie, kracht, coördinatie en clowning de zaal.”

Los Angeles Times: “De PEKING ACROBATS gaan moeiteloos van ongelooflijke acrobatiek naar onmogelijke!”

New York Times: “Fantastisch! Geweldig! Ongelooflijk! Er zijn onvoldoende woorden om de PEKING ACROBATS voldoende te kunnen beschrijven!”

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl