‘Tropical heat’ in december in De Maagd

Jeans 24 trakteert publiek op tropische verrassing

Onder de noemer ‘Tropical Heat’ brengt Jeans een cocktail van zinderende nummers, romantische duetten en opzwepende showmuziek. Met een vleugje salsa, een snufje folk en een flinke knipoog theater, is deze voorstelling een nieuwe toevoeging aan de Jeans successen. Voor iedere muzieksmaak wat wils en altijd kwaliteit in performance, zang, dans en muzikale arrangementen. Op 2 december komt Jeans 24 naar De Maagd in Bergen op Zoom .

Jeans is een nergens mee te vergelijken theaterfenomeen. Het is geen musical, geen revue, geen cabaret en geen popconcert. Jeans is, al vanaf 1987, “The one and only super spectacular song and dance show with the greatest hits of all times”. Een avondje uit op topniveau, voor jong en oud een feest. Het repertoire van elke avondvullende Jeansshow bestaat uit minimaal 50 ‘greatest hits’ uit het verre en nabije verleden. Jeans brengt deze op geheel eigen wijze en elke show heeft weer een ander repertoire.


Jeans is de springplank voor jong theatertalent. Dit jaar bestaat de cast uit veel nieuwe gezichten die zo de kans krijgen om zich te presenteren aan het grote publiek. De show neemt je mee langs muzikale arrangementen van 1950 tot 2014. De vaste leden van het creatieve team: Perry Dossett (regie/choreografie), Bennie Top (musical director) en Eileen Schilder (musical assistant) zetten wederom hun creatieve handtekening onder deze 24e editie van Jeans. De muziek wordt live gespeeld door de Jeansband. ‘Tropical Heat’ is een tropische theaterbeleving die een breed publiek aanspreekt.

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl