Jan Akkerman en The Juke Joints ‘play the blues’  op 13 december

De muzikanten van de band The Juke Joints en Jan Akkerman laten op zaterdag 13 december hun bluesrock met cajun-invloeden horen. De mooie vriendschap die op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen tijdens een eenmalige samenwerking begon, heeft ondertussen tot meerdere gezamenlijke concerten geleid.

 

Jan Akkerman heeft in de laatste veertig jaar een behoorlijke naam opgebouwd op Nederlandse bodem en is een van de meest gerespecteerde gitaristen in het land. De blues muzikant heeft in de loop der jaren samengewerkt met grote namen zoals BB King, Charlie Byrd, Claus Ogerman en Ice-T, en is ook bekend als lid van de groepen Brainbox en Focus. Zijn concerten zijn altijd verfrissend, energiek en onvoorspelbaar en zijn passie voor de gitaar schijnt door dankzij zijn unieke talent voor improvisatie.

 

De Zeeuwse bluesrockers The Juke Joints zijn op het gebied van blues ook al meer dan bekend. De mannen spelen een eigen mix uit swing, rock ’n roll, rockabilly, chicagoblues en zydeco en hebben al op festivals zoals Ribs & Blues Raalte, Bospop Weert, Swing blues festival en Maryport Blues festival gestaan. Met hun ervaring met internationale festivals op zak, zullen zij nu samen met Jan Akkerman de blues spelen voor het publiek van Gebouw-T.

 

Gebouw-T opent haar deuren op zaterdag 13 december om 20:30. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 Euro in de voorverkoop (excl. Servicekosten)  via www.gebouw-t.nl, de VVV of de Waterput.