Ierse avond met The Kilkennys op 25 november

Opvolgers van The Dubliners

Een jonge Ierse folkband genaamd The Kilkennys gaat verder waar The Dubliners zijn gestopt. De band geeft de Irish folk een eigen, dynamische twist en weet hiermee het publiek voor zich te winnen. The Killkennys laten op 25 november 2014 in De Maagd zien en horen wat zij in huis hebben.

 

The Kilkennys bestaat uit vier vrienden uit de Ierse stad Kilkenny: Davey Cashin, Rob Campion, Tommy Mackey and Davey Long. Zij staan te popelen om aan hun tour door Nederland te beginnen en daarbij De Maagd te veroveren. Door hun eigentijdse twist aan Ierse folk maken ze deze levend voor een breed publiek. Dat zal hen lukken doormiddel van vrolijke en ingetogen songs, opzwepende tunes en het geven van een nieuwe betekenis aan klassiekers zoals ‘Whiskey In The Jar’ en ‘The Spanish Lady’. Mede dankzij hun Ierse humor, krijgen zij elke zaal gemakkelijk mee. In de 10 jaar dat zij bestaan hebben zij samengewerkt met bekende folk-iconen zoals Shane McGowan en Finbar Furey. In Amerika zijn zij al razend populair maar zij willen graag hun publiek uitbreiden met landen zoals Nederland, Engeland, Zwitserland en België.

 

Om de Ierse sfeer compleet te maken, worden de gasten verwelkomd in de Huiskamerfoyer van De Maagd met een rond-de-tafel optreden verzorgd door Cool McFinn. De bandleden uit Bergen op Zoom (en Breda) creëren zo een echte pubsfeer. Dit doen zij ook na de voorstelling met hun Irish tunes en songs. Zo krijgen de gasten een avond vol Ierse gezelligheid waarbij ze regelmatig uitgenodigd worden om mee te zingen.

 

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl