Moss + Beginners Clubtour naar Bergen op Zoom op 22 november

Moss en Beginners bundelen hun krachten en toeren dit najaar door Nederland om haar nieuwste albums te presenteren! Zaterdag 22 november komen zij naar Gebouw-T in Bergen op Zoom.

 

Moss, een Nederlandse rockband die in 2003 in Amsterdam opgericht werd, heeft in de afgelopen elf jaar veel bereikt. Optredens op onder andere Lowlands, Paaspop, Pinkpop, De Wereld Draait Buiten en Best Kept Secret hebben ervoor gezorgd dat de band ondertussen bekend is geworden onder de muziekliefhebbers.

 

In Februari bracht de band haar vierde album “We Both Know The Rest Is Noise”uit. De popplaat levert een spannende en avontuurlijke luisterbelevenis op. Het eerste lied “Today’s Gold”geeft de feel-good vibe aan voor de rest van het album. Tijdens de rustigere stukken zoals “Bruised” en “This Is The End Of Everything” wordt nadruk gelegd op de muzikale kwaliteiten van vocalist Marien Dorleijn. Het laatste nummer, met dezelfde naam als de albumtitel, zet de puntjes op de i door de uitstekende combinatie van melancholische klanken en instrumentale eenvoud.

 

De muziek van Moss ontstaat in een oude schuilkelder in het Vondelpark. Deze ruimte gebruikt de band regelmatig om te repeteren, en zij zijn niet de enige; de oprichter van de indiepopband Beginners, Susanne Linssen, heeft tijdens haar tijd in de band Hospital Bombers ook vaak gebruik gemaakt van deze ruimte.

 

Beginners bracht in september 2014 haar debuutalbum “September Sunburn” uit. De single “This Is Where I Got Off” werd als eerste jubelende visitekaartje vooruit gestuurd. September Sunburn staat voor het gevoel dat je ervaart wanneer de laatste mooie dagen van het jaar aanbreken, en je weet dat deze dagen binnenkort voorbij zijn. Binnenkort wordt het gevoel van deze dagen herbeleeft in Gebouw-T!

 

Op zaterdag 22 november opent Gebouw-T haar deuren om 20:30. Tickets zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, de VVV of de Waterput en kosten €15 in de voorverkoop (excl. servicekosten).