Uitwisselingsconcert van Sint Cecilia met Sint Cecilia op 15 november

Het opleidingsorkest van Sint Cecilia Eensgezindheid houdt op zaterdag 15 november een uitwisselingsconcert met het leerlingenorkest van harmonie Sint Cecilia uit Huijbergen. Het concert begint om 14.00 uur en wordt gehouden in café Tivoli, aan de Dorpsstraat in Halsteren. Iedereen is van harte welkom.

Het is voor het eerst dat de opleidingsorkesten van beide Sint Cecilia's de handen ineenslaan voor een concert. Beide muziekgroepen zorgen die middag voor een leuk programma, met een brede selectie aan muziek.

 

De opleidingsorkesten kennen een mix van jonge muzikanten en volwassenen die pas kort spelen. Het opleidingsorkest - onder leiding van Marjoleine Schut-de Loos - van Sint Cecilia Eensgezindheid kent ongeveer 20 leden, het leerlingenorkest uit Huijbergen telt ongeveer tien leden. De leerlingen uit Huijbergen worden gedirigeerd door Leandra Goossens.

 

Ben je jong en wil je graag een instrument leren bespelen? Of heb je als volwassene jarenlang gespeeld en wil je draad weer oppakken? Dan is Sint Cecilia Eensgezindheid dé vereniging voor jou. Omdat de vereniging zelf tegen lage kosten opleidt, is het niet nodig om dure muzieklessen te volgen. Dus kom naar het uitwisselingsconcert van 15 november en laat je daarna eens vrijblijvend informeren!