Akoestisch optreden Huub van der Lubbe in Gebouw-T op 16 maart

Op zondagmiddag 16 maart treedt Huub van der Lubbe op in Gebouw-T, tijdens het programma ‘Op de sofa met…’. Huub van der Lubbe, bekend als zanger van de Nederlandstalige band De Dijk, doet een akoestisch optreden in Gebouw-T. Dit optreden wordt vooraf gegaan  met een interview door  muziekjournalist Willem Jongeneelen, bekend van BNDeStem en OOR.

‘Op de sofa met…’ is een nieuw programma in Gebouw-T. Een combinatie van interview en optreden, waarbij de bezoeker dus niet alleen kan genieten van de muziek, maar ook meer te weten komt over de artiest en het verhaal achter de liedjes. Deze eerste editie is Huub van der Lubbe te gast. Uiteraard bekend als zanger van De Dijk, maar ook verhalen verteller, dichter, auteur en liedjesschrijver.

In februari van 2013 kwam het eerste solo album ‘Simpel Verlangen’ van Huub van der Lubbe uit. Mooi en oprechte nummers in de meest simpele vorm gebracht, als zanger met gitaar. In februari en maart van 2013 bracht hij tevens een vervolg op ‘Iemand als jij’, het lied en dichtprogramma waarmee hij in 2012 met groot succes in de theaters optrad. Huub:’’Ik wilde graag een eenvoudig album maken. Zingend en mezelf begeleidend op gitaar. Ik houd van die simpele vorm’’

Dit evenement is semi-seated, wat betekent dat er zowel zit- als staplaatsen in Gebouw-T beschikbaar zijn. Zitplaatsen zijn niet vooraf te reserveren. Tickets voor ‘Op de sofa met…Huub van der Lubbe kosten €12,50 exclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).