Bekóór samen met Rob de Nijs op 19 december  De alom bekende zanger Rob de Nijs verzorgt donderdag 19 december een Kerstconcert in de Gummaruskerk in Steenbergen.

Dit concert is een heerlijk avondje uit waarbij men volledig in Kerstemming komt. De activiteitencommissie van de St. Gummarus verwacht met Rob de Nijs opnieuw een publiekstrekker van de bovenste plank in huis te hebben gehaald. De afgelopen twee jaar waren de Kerstconcerten van de Belgische zangeres Dana Winner steeds goed voor een bomvolle kerk. Rob de Nijs geniet al vele decennia lang grote bekendheid dankzij hits als 'Zachtjes tikt de regen...', 'Zondag' en 'Banger Hart'. Maar ook zijn Kerstliedjes worden alom gewaardeerd. Aan het optreden in Steenbergen verleent ook Bekóór uit Bergen op Zoom zijn medewerking.

De entreeprijs tot het Kerstconcert bedraagt 30 euro p.p.

Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar bij VVV De Brabantse Wal, Koster Muziek en Rookshop De Schelde. en via Harry van Elzakker: (0167)564074, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het concert begint om 20.00 uur.

De opbrengst komt ten goede aan de voortdurende restauratiewerkzaamheden van het monumentale kerkgebouw.