Festival Zonder Naam brengt Monomyth en meer naar Gebouw-T op 8 maart

Festival Zonder Naam; het festival van Gebouw-T wat de hardere muziek van Nederlandse bodem brengt. Het liefst met een Bergs tintje. Monomyth, met Bergse drummer Sander Evers (ex Gomer Pyle), Certain Animals (met ex leden van The Fabulous WannaBeatles) en het Bergse Dear moM staan deze editie op zaterdag 8 maart op het podium.

 

Monomyth begon in 2012 en werden gelijk gevraagd voor festivals als Roadburn en Parkpop. De band speelt pure instrumentale muziek en daarmee kiezen ze niet voor een gemakkelijke weg. Van verschillende stijlen weet de band een hypnotiserend geheel te maken. Certain Animals is een powertrio uit Rotterdam. De sound is het beste te omschrijven als ruig a la Triggerfinger, AC/DC en Kamchatka. Dear moM staat bekend om zijn energieke, krachtige rock composities met invloeden van Porcupine Tree, Rush, Pearl Jam, Led Zepplin en Perfect Circle.

 

Festival Zonder Naam vindt op 8 maart plaats in Gebouw-T. Tickets kosten €6,00 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.