Tribute: The Police & Simple Minds op 27 december

The Polease en 1984 vertolken pareltjes uit het verleden.

Op 27 december staan twee tribute bands op het podium in Gebouw-T. Zij zullen nummers spelen van de betere bands in de wereld. Centraal staan The Police en Simple Minds.

The Polease is in 2006 opgericht in Amsterdam en wordt gezien als een van de beste Police tribute bands van Nederland. Ze spelen Rock met invloeden van Reggae, Punk en Jazz. In 2011 kwamen ze door de halve finale van The Clash of the Coverbands. Hun hoogtepunt was op 3 juli 2012. Toen waren ze het voorprogramma van Sting in de Ziggo Dome.

De mannen van 1984 bestaan al bijna een decennia. Ze hebben in de Mezz, 013, de Metropool en de Melkweg gestaan. Tijdens deze concerten werden de pareltjes van Simple Minds gespeeld en dat gaat ook nu weer gebeuren. 'Don't you forget about me' en 'Alive and Kicking' zullen zeker voorbij komen. Daarnaast kan de bezoeker ook New Wave pareltjes uit het verleden verwachten.

Tickets voor The Polease  & 1984 kosten €8,50 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).