Jaco Gardner op 20 december

Nederlandse multi-instrumentalist en producer bezoekt Gebouw-T

In december is Jacco Gardner begonnen met zijn tour en gelukkig staat hij ook in Gebouw-T. Op 20 december laat hij zien wat hij en zijn band in hun mars hebben.

Jacco Gardner is de laatste tijd niet onopgemerkt gebleven. Het begon met zijn release van zijn single ‘Clear the air’ bij een kleine Spaanse label. Deze single werd via Youtube meteen opgepikt door diverse media uit binnen en buitenland.  Uiteindelijk werden ze  genomineerd voor een 3FM Serious Talent Award. Met zijn eerste album, ‘Cabinet of Curiosity’ treedt hij overal op. Je zag hem op Eurosonic/Noorderslag, De Wereld Draait Door en nu toert hij heel de wereld over.

Hij haalt zijn inspiratie vooral uit de muziek van Syd Barret, Curt Boettcher, Brian Wilson, The Zombies en andere pioniers op het gebied van studioproductie  en songwriting in de jaren 60. De sound is erg herkenbaar door het gebruik van klassieke instrumenten zoals klavecimbel en een strijkkwartet in combinatie met rauwe psychedelische effecten.

Tickets voor Jacco Gardner  kosten €13,- en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).