Will and the People  op 21 december

Iedereen kent het nummer ´Lion in the morning sun´wel. De mannen die dit nummer speelden zijn op 21 december te zien in Gebouw-T.

De band bestaande uit Will Rendle, Charlie  Harman, Jim Ralphs en Jamie Rendle, hebben als inspiratiebronnen The Arctic Monekys, Ben Harper, The Cat Empire en Phoenix. Deze inspiratie heeft ervoor gezorgd dat de mannen niet onopgemerkt bleven. Ze haalden in 2012 een 3FM Megahit met ´Salamander´. Naast dit nummer werd ´Lion in the Morning Sun´ook een super hit.

Door deze successen bleven ze niet in Groot Brittannië. Will and the People was al te zien op Lowlands , op Pinkpop en op vele andere grote festivals.

Na het concert stopt het niet. Als ze zijn opgefrist komen ze terug en niet alleen voor handtekeningen. Will and the people zorgt zelf voor de afterparty. Ze kruipen allemaal achter de draaitafels en draaien voor iedereen wat wils. Iedereen mag naar binnen, maar vol is vol. Dan geldt er een deurbeleid van één eruit, één erin.

Tickets voor Will and the people kosten €16,- en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).