Mostly Autumn op 13 december 

Progressieve rockband geeft Kerstshow

Mostly Autumn is op 13 december voor het eerst te zien op het podium van Gebouw-T.  De band uit Engeland is inmiddels een gevestigde naam binnen progrock Nederland. Op 13 december staat hun show in het teken van Kerst.

Pink Floyd, Genesis en Alan Parsons Project zijn grote inspiratiebronnen voor deze band. Daarnaast is het gestoeld op stevig gitaarwerk, samenzang met de kristal heldere stem van Olivia Sparnenn, gebruik van dwarsfluiten en toetsen die soms ingetogen zijn a-la Richard Wright en later weer groots uitpakken. De band is zeer geliefd bij menig prog. liefhebber.

Gitarist Bryan Josh en Oliva Sparnenn vormen het front van deze band. Olivia heeft een fenomenale stem die vaak wordt vergeleken met de stem van haar vrouwelijke collega van Within Temptation. Bryan wordt vaak gezien als de zoon van Ritchie Blackmore. Andere leden van de band die zeker niet vergeten mogen worden zijn: Iain Jenings (toetsen), Liam Davison (gitaar), Andy Smith (bass), Hannah Bird (achtergrond zang en keyboard) en Alex Cromerty (drums).

Tijdens deze kerstshow kunnen kerstklassiekers uiteraard niet ontbreken. Maar verwacht niet de klassieke kerstliedjes zoals iedereen ze kent, Mostly Autumn geeft er haar eigen draai aan!

Tickets voor Mostly Autumn  kosten €15,- en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).