Handsome poets op 8 november

Een frisse mix van 80’s met pop.

Handsome Poets, 3FM Serious Talent award winnaar, staan overal. Bekend van ‘Sky on fire’ en  ‘Dance (the war is over)’. Ze zijn begonnen met een clubtour door heel Nederland en op vrijdag 8 november staan ze in Gebouw-T.

Het begon met de single ‘Blinded’ in 2010. Hierdoor werden ze meteen tot 3FM Serious Talent gebombardeerd. Hun tweede single, Dance (the war is over), was een megahit. Hierdoor werd dit nummer vaak onder promo’s voor televisie programma’s gezet. ‘Sky on fire’ werd door alle populaire radiostations gedraaid en was als tune gebruikt door het Olympische NOS-Talkshow London Late Night. Zo’n drie miljoen mensen hoorden dagelijks dit nummer.

Deze hits zorgden ervoor dat Handsome Poets nu overal te zien zijn. Ze staan door het hele land in uitverkochte zalen. Ook zijn ze op de grootste festivals te zien, van Lowlands tot Solar. Met als hoogtepunt Pinkpop, waar ze op Mainstage mochten openen. In 2012 stonden ze zelfs op het prestigieuze HIFA festival in Zimbabwe.

Tickets voor Handsome poets kosten €12,50 en zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) en VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom).