Lisa Portengen met nieuwe feel-good sensatie in De Maagd op 23 oktober

Smart&Sexy is een lifestyle en online community voor vrouwen vertaald naar het theater. Het doel is om vrouwen op een entertainende wijze bewuster te maken van hun mogelijkheden en hen laten ervaren hoe geweldig ze zijn. Op woensdag 23 oktober komt Lisa Portengen met een vrouwelijke dj als sidekick naar De Maagd. Ze ontvangt inspirerende gasten en werkt samen met een real-life social media redactie voor een interactieve show. Voor meer informatie: www.demaagd.nl.

De Smart&Sexy Theatershow van Lisa Portengen is een mix tussen de Oprah Winfrey talkshow en theater vol inspiratie speciaal voor dames. Met bijzondere inzichten, cadeautjes, muziek, kippenvel en een hoog feel-good gehalte. Smart staat voor bewustwording: wie ben je, wat wil je, wat zijn jouw doelen. Sexy staat voor: op welke aantrekkelijke manier ga je dat doen.

 

Online community

Met een bereik van meer dan 200.000 vrouwen per maand via social media, is Smart&Sexy één van de grootste feel-good organisaties van Nederland. Het is voor het eerst dat een online community is vertaald naar een theatershow. De feel-good theatershow van Smart&Sexy biedt een primeur door social media, inspiratie en kleinkunst samen te laten komen. Dit theaterconcept speelt één-op-één in op het leven van Nederlandse dames.

Extra’s

Naast de theatershow zijn er nog extra’s voor de bezoekers. Al in de foyer krijgt men een speciale ontvangst. In samenwerking met Christal Clear wordt er in de foyer een Smart&Sexy Photobooth geplaatst. Na afloop is daar ook een signeersessie en een optreden van DJ Daan. Ook krijgen alle dames een goodiebag mee (zonder kortingsbonnen) ter waarde van minstens 75 euro.

 

Lisa

Lisa Portengen studeerde in 1996 af aan de kleinkunstacademie in Amsterdam. Na deze opleiding kreeg ze haar eigen theatergroep. Daarna is Lisa zich meer gaan richten op het ondernemen. Ze is te zien in diverse commercials. Ze kreeg de titel ‘Powervrouw 2011’ en in 2012 speelde ze een gastrol in 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Op dit moment is Lisa druk bezig met haar bedrijf Smart&Sexy en haar theatershow. Lisa: ‘Eigenlijk zijn alle vrouwen al smart en sexy, alleen zijn we ons er niet altijd bewust van. Via speciale lezingen, events en workshops en de theatershow laat Smart&Sexy vrouwen ervaren hoe ze hun slimme en sexy eigenschappen in kunnen zetten. En mannen? Die genieten volop mee van de stralende vrouwen.’

 

Voor meer informatie en kaartjes: www.demaagd.nl